onsdag den 23. marts 2011

lillestorbyferie

Nu har min kære gemal og jeg snart 2 års bryllupsdag. Sidste år brillierede jeg ved halvt at glemme dagen og halvt ikke at have overskud til at gøre noget. Og min mand brillierede ved at indspille en cd til mig med en sang han havde lavet til mig til vores bryllup + skrive alle vers på sedler til vores Ingo Mauer lampe.


Det her er altså ikke vores lampe, det er bare et billeder af den jeg fandt på hans hjemmeside.

Det er ikke den dag i mit liv jeg har været allermest stolt af mig selv. Men for pokker da, jeg var stadig i fødselssymbiose med vores yngste som kun var 1 måned gammel.

I år skal det være anderledes! For laaaang tid siden begyndte jeg at overveje en fed ting vi kunne gøre sammen. Hurtigt fandt jeg på noget med overnatning uden børn + god mad. Jeg tænkte på gode hoteller i København, jeg overvejede en krominiferie (du ve' dem man ser reklamer for i aviserne), men jeg er landet på en overnatning i Malmø på det her hotel. København føltes lidt for meget som; åhnej, vi har glemt tandbørsterne, jeg cykler lige hjem efter dem. Og kroferie er vist ikke for mit segment i virkeligheden. Og nej, jeg ved egentligt ikke hvad mit segment er, men eftersom jeg har svært ved at se mig selv på kroferie, så regner jeg med at jeg falder udenfor målgruppen.

Så nu tager vi på lillestorbyferie. Jeg vil osgå gerne invitere ham ud at spise noget lækkert. Men nu starter problemerne først, for jeg ved da ikke hvor man spiser i Malmø.

Måske kan du, kære læser hjælpe mig med en god restaurant i Malmø?

2 kommentarer:

  1. Sidst vi var i Malmø (det er efterhånden tradition, for jeg plejer at få et gavekort til noget hotelophold i julegave af arbejdet), spiste vi her:

    http://www.mrsbrown.nu/

    Ikke Michelin, men hyggeligt, smart sted med god, rustik mad - også til prisen. Det kan varmt anbefales! De laver også gode cocktails, og det ligger også ret centralt...

    SvarSlet