søndag den 20. marts 2011

Biler, biler, biler

Vi havde undertøjs-snakken nede i vuggeren forleden. Yup, det er åbenbart en snak man har på et tidspunkt dernede. Den handler i vid ustrækning om at ens barn nu er for gammelt til bodystockings, og skal have 2-delt undertøj på. For så kan han nemlig selv tage alt sit tøj af og på selv.

Jeg måtte grine. Højt. Og længe. Herhjemme er det bare "mor gør det" om al påklædning og afklædning. Han er en kluddedukke, ude af stand til at koordinere bukseben med ben og ærmer med arme.

Vi har selvfølgelig grebet til den hurtige løsning, som er at købe nogle undertrøjer, men jeg kan ikke dy mig for også at sy nogle selv. Boksershortsene er af en tidligere produktion, men de kommer så sandelig også til sin ret nu hvor han skal bruge sådanne nogle drenge hver dag.

3 kommentarer:

 1. Uha den snak har vi også haft i børnehaven:o)

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare et skønt sæt!
  Silas har også lige fået "rigtigt" undertøj. Her var dog ikke vuggestuen der bragte det på banen, men han var vokset ud af alle sine bodyer og det er altså nemmere at pottetræne med undertøj end bodyer ;) Jeg har dog ikke fået syet noget selv, listen over syprojekter virker uendelig for tiden (især med baby der sover dårligt om aftenen...), så han må "nøjes" med noget fra H&M ;-D

  SvarSlet
 3. Ja, h&m er også et fremragende alternativ til at sy selv. Vi er flittige brugere af dem.
  - Katharina

  SvarSlet