tirsdag den 3. februar 2009

Puff the magic dragon


Denne drage har jeg nemlig lige købt mønsteret til over Etsy, som er en vidunderlig side på nettet som formidler hand-made ting. Dragen er lavet af en kvinde som laver mønstre til bamser, men ikke hvilken som helst slags bamser... se hendes blog.

Nu glæder jeg mig bare til hun sender mig mønsteret, så skal jeg ned og købe filt - tror jeg det er hun har lavet den af. Den ser riiimelig kompliceret ud at lave, men en dag skal jeg nok få den færdig og poste billeder her.

Uden at skænke en tanke, at sangen Puff the magic dragon hentyder til euforiserende stoffer, så synes jeg den ligner den drage, jeg havde inde i hovedet, mens jeg sang sangen da jeg var lille.

7 kommentarer:

 1. Nååee hvor er den da skøn <3 På billedet ligner den at den er lavet i fleece :) Hva måtte du give for mønsteret? :)

  SvarSlet
 2. hov, har ikke set din kommentar før nu. Jeg tror jeg gav omkring 5 USD for den. Så vidt jeg husker. Den er lavet i fleece.

  SvarSlet
 3. Har du fået den lavet? Og det er helt okay du har overset lille mig ;) Er HELT vild med den <3 Den ligner også den Puff jeg har haft i mine tanker når jeg synger den :) Og elsker den sang.

  SvarSlet
 4. Nej, men da jeg så din kommentar kom jeg i tanke om hvor fin jeg synes den er - så nu er mønsteret fundet frem og jeg skal købe stof!

  SvarSlet
 5. Uha glæder mig til at se den :)

  SvarSlet
 6. mønstret er stadig udsolgt kan jeg købe dit eller en kopi...

  SvarSlet