søndag den 15. marts 2009

Stofbutikker og brudekjole

I går var hele familien ude at købe stof til min brudekjole. Med hele familien mener jeg; min mor, min far, junior og jeg. Junior på maven og mor/far som bar poser, rullede stof ind og ud, rakte efter ting og snoede sig steder hvor junior og jeg ikke kunne komme. Min tilkommende var selvfølgelig ikke med.

Vi var selvfølgelig i stof2000 for at købe silkefor, tråd og lynlåse. Så var vi også i Hvidberg Stoffer i Løngangstræde for at købe sjerting og lilla silke, og ITA textiles i Tordenskjoldsgade for at købe thaisilke. Begge meget lækre stofbutikker som jeg ikke kendte, men det er absolut ikke sidste gange jeg kommer der. Vi var et lille smut omkring Handler, men det var mest for at se lidt smukke bånd.

Nu er alt stof indkøbt - dog undtagen tyl som nok skal bestilles hjem fra Tyskland. Jeg har fundet the Tulle Factory med et utrolige udbud af tyl, i mange smukke farver og fede effekter.

I vores færd har vi også besøgt Stofsalg i Ballerup, Stof&Stil i Roskilde, og City Sycenter i Rosengården. Og mest for sjov var jeg lige et smut omkring Skipper Stoffer på Gl. Mønt og Panduro Hobby. Egentligt havde vi også tænkt os at besøge de etniske stofbutikker som ligger på Vesterbrogade og Nørrebrogade, men vi klarede alt indkøb inden vi nåede ud til broerne.

Åh ja, og jeg havde nær glemt Silkehuset i Købmagergade, der gik vi ikke op. Et er at butikker på 3. sal skræmmer livet af mig, for jeg føler at jeg bør købe noget når jeg nu er kommet ind. Det andet er, at den er så dyr at jeg ville være nødt til at u-inviterer omkring halvdelen af gæsterne, hvis vi købte noget.

Skoene jeg skal have på kan du se her - de er ikke hemmelige. Resten er.

4 kommentarer:

 1. Fede sko!

  Lækre butikker I har været i. Det kribler helt i shoppingfingrene bare ved at høre om dem.

  Håber du vil flashe resultatet engang, når du har haft den på til jeres store dag.

  SvarSlet
 2. Tak! og det bedste er at de er gode at gå i.

  Selvfølgelig flasher jeg resultatet, det bliver sikkert en hel fotoserie.

  SvarSlet
 3. Det lyder altså som en dejlig stof-tur! Fede sko - og nøj, hvor jeg glæder mig til at se billeder af resten! :)

  SvarSlet
 4. Når jeg går i butikker ..mangler jeg meget regnstof...med glade motiverog farver..hvorfor er regnstof så lidt prioteret? søger forgæves efter vandtæt smidigt stof til øsende regnvejr...vil gerne der svares på min mail ..måske kender du en forretning der føre regnstof...min mail er chihuahualobo@gmail.com

  SvarSlet