onsdag den 7. juli 2010

Mindre størrelse tak + give away

Så kom dagen. Junior blev vækket med flag og fødselsdagssang, og under morgenmaden fik han gaver. Vi havde købt et rødt klaver til ham som klimpter noget så skønt skingert, og alle i hele nabolaget fik kunne vist høre ham tæske løs i tangenterne. Hatten var ikke en success, for den var lige et par cm for stor, så den blev kaseret umiddelbart efter modtagelse. Og ligesom for at håne mig, fandt han en alt for lille sommerhat han har arvet og tog på i vuggestue. Børn!

Det leder mig dog til at give den væk herinde i stedet. Jeg har nemlig syet en model et par cm mindre, og håber den er bedre - og ved samme lejlighed taget billeder til en tutorial som jeg håber at lægge billeder ud af snart. Hatten kan du se i forrige indlæg - nedenfor et billeder af foret som jeg glemte at fotografere i går:

Den er ca. 55-56 cm i omkreds, så hvis du har en ældre dreng (end 2 år) og/eller en dreng med et lidt stort hoved - så sender jeg dig hatten. Alt du skal gøre er at skrive en kommentar. Først til mølle princippet gælder her.

3 kommentarer:

 1. Hej Katharina.

  Stort tillykke med junior. :-)
  Tiden flyver alt for hurtigt afsted, ikke sandt?
  Jeg synes altså det er en fed hat, jeg tror måske godt min nevø kan bruge den.
  Så jeg vil med glæde aftage hatten, hvis jeg da er den heldige første kommentarskriver ;-)

  Hav en dejlig fødselsdag.

  KH
  Karina

  SvarSlet
 2. Hej
  Hvor hyggeligt at du skrev først - jeg har din adresse i afsenderfeltet fra min give-away-præmie. Jeg håber at nå at sende i morgen - og endnu mere håber jeg din nevø kan passe den :)

  SvarSlet
 3. Tusind tak det glæder jeg mig til :-)
  Tror godt at han kan passe den, for Camille er 54 cm og hans hovede er lidt større. Ellers får han snart en lillebror og han vil ihvertfald komme til at passe den på et tidspunkt...
  Og så lige en ekstra tak for din tutorial, den kan jeg rigtig godt bruge. Har nemlig et mønster, men har haft store problemer med at forstå det. Din tutorial hjalp! Jubii!

  SvarSlet