onsdag den 15. september 2010

Er det helt ude i skoven?

Kære læser, jeg har brug for lidt sparring fra dig. Jeg håber meget du vil hjælpe mig. Nu har jeg slæbt yngstebarnet rundt alle vegne i den kaninskindsvest jeg syede til hende for noget tid siden - og der er en masse mennesker (ærligt; kun kvinder) som synes den er bedårende og sød og alt muligt. Jeg bliver vældig smigret og glad ved al den ros, det skal jeg ærligt indrømme.

Men spørgsmålet er om det er steget mig til hovedet, hvis jeg tror jeg kan sy et par stykker og sælge? Jeg har skind til ca. 4 veste mere i børnestørrelse, og så ville jeg finde lækkert skråbånd og foerstof så alle blev unikke - og så sælge for en 350-450 kr alt efter str. og foerstof (liberty ville nok blive dyrere end det stof fra den lokal stofbiks).

Er det helt ude i skoven? Hvis du siger det er cool, så er du ikke selv automatisk aftager af én. Og hvis du siger nej er du absolut ikke black-listet i mit univers! Men nogen skal jo være ærlige over for mig.

Vi bringer lige en genudsendelse af billedet:
Sig mig kære læse: Er det en ide som er god?

11 kommentarer:

 1. Jeg siger cool, selvom nogle måske vil rynke af næsen hvad pels angår.. Men altså cool herfra... ;)

  SvarSlet
 2. Tror da bestemt du ville kunne afsætte dem, og især til den pris :) Kunne godt være aftager når min datter bliver større.

  SvarSlet
 3. Nu har jeg ingen piger, men ville absolut ikke synes 400 kr var dyrt for en hjemmesyet kaninvest, hvis jeg havde en pige at putte i den.

  Jeg så "Luksusfælden" i går, hvor moderen havde købt en vest til børnene til 2200 kr stykket. Den vest du har syet er meget flottere!

  SvarSlet
 4. Jeg synes den er rigtig sød! Og omkring 400 tror jeg også snildt du vil kunne få for den (hvis man sammenligner m priser for andet børnetøj på fx trendsales!). Go for it - det er jo lige årstiden nu :-)

  SvarSlet
 5. Øh og uh!
  Bedre sent end aldrig!
  Jeg har haft en lang dag udenfor hjemmet, men mener helt klart at du skal sælge, og jeg er nok gerne aftager af en, måske i bytte for en masse uldveste??? Eller en slags kombi, hvor jeg gerne betaler dig ;-)
  Jeg kan ihvertfald sagtens se Camille i en af dine veste....

  KH
  Karina

  SvarSlet
 6. Wauv, tusinde tak for jeres søde kommentarer. Jeg havde faktisk frygtet mere kritisk feedback, så jeg er på en lyserød sky nu. Tak!

  Bare Wunderbar: Mht at rynke på næsen... Det havde jeg faktisk ikke overvejet. Tænker du af hensyn til allergi? Eller pels til børn?

  Karina: Hvis du mener det, så lad os lave en byttehandel! Jeg syr gerne til Camille. Jeg mailer dig.

  - Katharina

  SvarSlet
 7. Den er super sød! Jeg har flere gange overvejet at sy en til mig selv, er bare aldrig nået videre... er det svært at sy i? Det er sikkert mere kompliceret at sy i voksen str., kan jeg tænke mig ;-)

  SvarSlet
 8. Kaninskind er meget blødt, så jeg har faktisk bare brugt en jersey-nål. Det er ikke svært som sådan - det kræver bare en del koncentration at få kaninen og foeret til at makke ret når man syr skråbånd på. Jeg tror ikke nødvendigvis det er så meget mere kompliceret i voksenstørrelse.
  - Katharina

  SvarSlet
 9. Åh, min store pige ville da være for lækker i sådan en vams. Hun mener, at "fine damer" går med en ræv om halsen.
  Hilsen Jette

  SvarSlet
 10. Hej Jette, TAK. Du må sige til hvis jeg skal sy en til din datter! :)
  - Katharina

  SvarSlet
 11. Kunne vi ikke få et Tutorials om, hvordan man syr sådan en vest :-)
  Jeg er virkelig hooked på sådan en vest til mig selv...desværre er finanserne nok ikke lige til en færdig købt en af slagsen ;-)
  Der var forresten en lille pige i vores søn's inst, der havde en kaninvest på i dag....hun så bare så sød ud!

  SvarSlet