tirsdag den 5. oktober 2010

En ikke særlig vellykket cølibat

For en måned siden (er det virkelig ikke længere tid siden...) havde jeg jo en større blogkrise, som endte i at jeg meldte ud, at jeg ville holde en måneds pause for at genoverveje mit engagement her på Sommernat & Forårsmorgen. Nu er måneden gået - dog uden cølibat. Men alligevel her en lille status over mine tanker om min lille blog.

Det var egentligt en besynderlig oplevelse, at jeg efter blot én uge ikke kunne holde hænderne fra tastaturet, og samtidig var det også skønt at have så meget lyst til at skrive/fotografere til bloggen - når nu jeg havde besluttet ikke at måtte. Og sådan har jeg sjovt nok haft det lige siden.

Samtidig havde jeg over sommeren - op til mit stop - en tendens til i højere grad at tjekke besøgstal, end at skrive og fotografere til blogindlæg. Det blev på et eller andet tidspunkt det eneste/første jeg gjorde på bloggen. Det plagede mig. Men samtidig kunne jeg ikke løsrive mig fra (tvangs)tanken om at tjekke tallene.

Ved at få re-booted min blog-lyst har jeg kunne løsrive mig fra tal-tjekkeriet, hvilket har været en stor befrielse. Og konklusionen på min krise og ikke-særligt-vellykkede-cølibat er at jeg har genfundet mig selv på min blog - og er i total blogharmoni.

I morgen følger billeder af ENDNU et genneført strikkeprojekt - denne gang et som passer (jeg er sjældent stolt). Og hvis jeg er heldig i forhold til yngstebarnets søvn; også en færdig kaninvest som indtil videre ser ud til at bliver super smuk.

2 kommentarer:

 1. Hvis du (gen)fandt din glæde ved at blogge, så VAR det da en succes:)

  Det er vist sundt at lægge de der tal på hylden og koncentrere sig om den sjove del af blogging - jo mere tid man bruger på at kigge på tallene i stedet for at komme ud at opleve noget og evt. taget billeder af det og SÅ skrive om det, ja, jo mere kravler tallene i den gale retning. Mon ikke de går op igen nu:)

  KH
  Lis

  SvarSlet
 2. Ja det er rigtigt - på den måde var det utrolig skønt at have cølibat. Men selve det ikke-at-blogge var jeg utroligt dårlig til...

  Jeg er forøvrigt enig med dig. Tal giver sjældent spændnende blogindlæg. :)

  - Katharina

  SvarSlet