onsdag den 13. oktober 2010

Jeg er ude i utrolig god tid

Jeg var på Glyptoteket i går med mødregruppen og spise kage - ja ja og selvfølgelig også være lidt kulturelle du ve'.

Nå men, rundt om hjørnet fra Glyptoteket ligger en genbrugsbutik med møbler. Og der så jeg DUKKEHUSET.

Jeg Wencke havde ønsket mig sig et i dåbsgave, men ikke fået noget. Men nu fandt jeg et brugt som faktisk var det jeg hun helst ville have til hende. Inkl. møbler gav jeg 400,- for det - hvilket jeg ikke aner om er billigt eller dyrt (??). Men så er 1-års fødselsdagsgaven i hvert fald i hus. Nu skal det bare males og tapeseres lidt for at give det et lidt mere moderne look. Sidste gang det har fået kærlighed var vist engang i 60'erne.

Det er en 4-værelses drøm med altan og indlagt strøm (som altså ikke virker lige nu). Møbler til soveværelse var ikke med, men jeg håber at kunne entrere med min kære svigermor som elsker loppemarkeder, måske kan hun finde nogle gode møbler. Og mht lys, så håber jeg at kunne få en hjælpende hånd af min kære far så det også kan komme til at virke igen.

Hvis du har spottet det du tror er en rød 7'er i køkkenet - så tager du ikke fejl. Den og en anden som er gået lidt i stykker fulgte også med. Man har vel lov at have lidt design i hjemmet...

5 kommentarer:

 1. Min veninde, da vi var små, havde det vildeste dukkehus med ELEKTRICITET! Små lamper der kunne sættes i en minimini stikkontakt! Så vildt!! og hun havde tæpper og møbler og alverdens køkkenting osv...
  Men trods al denne vilde tekniske og superfarvestrålende mini verden, så var det mit dukkehus vi legede med!

  Mit kunne rumme Barbie & Co, fundet i en container, hjemmelavet af en rigtig kreativ sjæl, og havde de mest funky møbler, som min morfar lavede til mig!
  Mange timers leg i mit Barbie Retro Slot :)

  Jeg er sikker på, at dit køb vil bringe glæde, og jeg tror bestemt ikke at de 400 er for meget! Jeg ville gerne give samme beløb, hvis det var mig :)

  SvarSlet
 2. Ejj... sikke et kup.. det ser helt vildt fint ud.. og 7ér stole i dukekhuset.. så blvier det vist ik bedre... :) Tror da det er et kup.. jeg har et rigtigt gammelt og halv slidt lundby stående som jeg gav en 100 for.. lige rigeligt hvis du spørger mig.. en det var ik 1/3 så flot som det her.. :)

  SvarSlet
 3. Åhh sådan et havde jeg også som barn, men solgte det desværre...

  SvarSlet
 4. Ja, jeg tror også vi kan få et lækkert retrohjem ud af dukkehuset. Der er lækkert tapet i flere af rummene, men det jeg tror er køkkenet har savsmuldstapet - og det skal hurtigst muligt væk. Og så må vi håber at jeg kan finde lidt flere møbler.
  - Katharina

  SvarSlet
 5. Åh,det ser skönt ud! Jeg gläder mig rigtigt meget til at vi får hjem det 70er dukkehus vi lige fandt hjemme hos svigerforäldrene i sidste weekend, ja til min datter altså..:)

  SvarSlet