tirsdag den 9. november 2010

Tukan-drengen

Laaaangt om længe! Jakken er færdig. Det var sjovt og udfordrende - og det gør jeg først om lang tid igen (tidligst til næste vinter forstås)... Undervejs overvejede jeg seriøst at sprætte den op og begynde forfra i bare grå bævernylon, men efter at have set ældstebarnet i den, lader jeg den være sort og grå. Den er foret med termofoer og polarfleece og bomuld inderst.

Hætten er sat på med trykknapper så den kan tages af, og der er en ribkant inde i ærmet som bør kunne holde lidt af sneen ude (hvis der kommer noget i denne vinter). Jakken er baseret på "Webs" hooded sweat jacket fra Ottobre 1/2008 - jeg har klippet mønstret med 1,5 cm sømrum for at kompensere for at mønsteret er tænkt som syet i enkelt lag isoli. Tukanen på ryggen er ærligt købt færdig i stof2000.

Et par gange undervejs har jeg heldigvis set ældstebarnet i den. Normalt nægter han at prøve det jeg syr før det er færdigt og indgår i resten af garderoben, men han har selv udbrudt; "jadde". Og hjulpet til med at tage den på og løbet rundt i den. SÅ jeg håber han accepterer den. Jeg må se om jeg kan få et par action pics ud af ham i løbet af eftermiddagen.

6 kommentarer:

 1. Ej, hvor er den bare fin. Og fyldt med så mange skønne detaljer. Det er godt du blev færdig:)

  SvarSlet
 2. Hvor er den bare blevet fantastisk flot! Jeg er dybt imponeret over dine syevner, og detaljerne er fede. Den dér tukan er skøn! :-)

  SvarSlet
 3. Nej hvor er den altså VILDT flot lavet! alle anstrengelserne værd :-)

  SvarSlet
 4. Tillykke med det færdige resultat. Den er vildt flot. Og det geniale er, at den er så unisex, at lillesøster også kan arve den.
  Hilsen Jette, slyngebarn

  SvarSlet
 5. Den er da blevet super lækker! :)

  SvarSlet
 6. Tak for alle jeres søde kommentarer. Knægten elsker bare sin jakke, og så er jeg jo lykkelig :)
  - Katharina

  SvarSlet