søndag den 21. november 2010

Vi er tilbage efter...

Nåmenaltså - jeg har jo startet med at sy mei tais som jeg sælger her og på Amio - den første er færdig, den næste stort set færdig. Af uforklarelige årsager har jeg kun 1 D-ring hjemme, så jeg skal lige forbi stof2000 før den kan blive helt færdig - men den kommer til at ligne denne her meget.

Derudover holder jeg 22. januar et kurus i at sy mei tais. Det kan være du har meget lyst til at sy én mei tai til dig selv, men ikke helt kan overskue al det stof og alle detaljerne. Jeg har syet en del mei tais nu - og vil meget gerne lærer fra mig. Kurset er hjemme hos mig i Brønshøj (København) i vores kontor. Det er plads til 4 på kurset. Læs mere her.

Og så sy jeg gerne mei tais på bestilling. Det vil sige; du vælger stof + fløjl - jeg syr den for dig. Jeg har allerede en i bestilling, men kan godt presse én ekstra ind inden jul - så se lige her!

Generelt bliver denne blog ved med at være min personlige lille krea-show-off-blog, og ikke en salgskanal - men her for én gang skyld var altså lidt reklame.

Tak fordi du læste med så langt!!

2 kommentarer:

  1. Tillykke med det store skridt. Jeg skal nok anbefale dig til kommende gravide veninder, efter at jeg har skamrost at slynge i meitais.
    Hilsen Jette, slyngebarn

    SvarSlet
  2. Mange tak Jette! :)
    - Katharina

    SvarSlet