onsdag den 8. december 2010

In the zone

Kender du det når man er i "zonen" - det sted hvor ens sanser er ekstra skærpede og man er umådeligt produktiv? Man får bare kørt bluser, bukser, patchwork gennem maskinen med utrolig hastighed. Det bliver pænt syet, det passer, farver ser fede ud sammen? Sådan en dag havde jeg forleden.

I dag var jeg i omvendt-zonen. Jeg sad og overlockede noget så ihærdigt, og lod tankerne løbe. Og først da jeg var færdig med at sy, så jeg, at store dele af det jeg havde syet var forkert. Vi taler ret mod vrang. Helt skævt syet hvis jeg havde præsteret at lægge vrang mod vrang.

Så er det godt at have en opsprætter, og at kunne begynde forfra de steder hvor opspætteren ikke slår til. OG at drikke mere kaffe!

4 kommentarer:

 1. Det er FEDT, når der er FLOW i det man laver.. Og rent faktisk bliver glad for det og stolt af det også!
  Jeg er inde i en stime af "gode ideer", som bare bliver mindre gode i den virkelige verden. De bliver til noget, bare ikke liiige det jeg mente de skulle være.. Men mit flow vender tilbage igen. Det ved jeg heldigvis godt.

  Opsprætteren er også min bedste ven lige pt!

  :)

  SvarSlet
 2. Åh ja, det kender jeg også godt. En ide man har visualiseret, men som bare ikke liiiige ligner det man havde inde i hovedet...
  - Katharina

  SvarSlet
 3. Jeps, kender det, især det med omvendts-zonen! Derfor er der også herhjemme blevet indført et meget strengt forbud mod at sy når jeg er træt, eller bare generelt efter kl. 22. Jeg er dog ret dårlig til at håndhæve det meget strenge forbud, så min opsprætter er også glødende varm i perioder;-)

  SvarSlet
 4. Ja, den regel har jeg også - når jeg altså husker den, suk. Men skønt at høre at jeg ikke er den eneste som klipper/syr forkert når jeg er træt :)
  - Katharina

  SvarSlet