tirsdag den 4. januar 2011

Candyflos og strik

Først lidt jule-candyflos fra juleaften af yngstebarnet i julekjolen. Det var skønt at holde jul hjemme, og heldigvis bidrog hele familien til madlavningen, så det var til at arbejde med. Vi havde en skøn aften, og ældstebarnet var vågent til kl 23 hvor han meget villigt fulgte med i seng da jeg foreslog ham det. Indtil sengetid legede han med briotog og boremaskine.

Ud over det har vi jo hygget os med en ordentlig omgang skoldkopper, og mens vi i spændig venter på om yngstebarnet skal samme tur igennem denne gang, så strikkede jeg en vest til hende.


Lyset er til ingens overraskelse særligt godt, så farven kommer ikke helt tydeligt frem, men en lys olivengrøn er den. Knappen er stofbetrukken med en lille babuskadukke. Og den er lidt for stor, men hun vokser jo heldigvis.

Derudover må jeg erkende/bekende/forstå/... at jeg starter job igen  mandag morgen. Hvad skete der lige med de sidste 9 måneder. Jeg fatter det simpelthen ikke.

3 kommentarer:

 1. Hold da op, hvor er den fin den lille vest. Så jævnt du strikker, er du sikker på, at du er nybegynder?:-D
  Hilsen Jette, slyngebarn

  SvarSlet
 2. Hvor er det en fin vest Katharina, hvor er du blevet god:-)
  Hvor er opskriften fra, og fås den mon i str 4 år? Jeg må strikke en sådan til Ida.
  Knus Mette

  SvarSlet
 3. Jette: Mange tak, jeg forstår faktisk heller hvordan den blev så jævn...
  Mette: tak! opskriften er kun op til 9 md, men det er egentligt bare en masse ekstra masker som bliver slået om, og så rundpind efter bærestykket.
  - Katharina

  SvarSlet