tirsdag den 1. februar 2011

Wrooooom - 4 par senere

Her til aften har jeg været en veritabel sy-manisk-tasmansk-djævel. De fire par bukser jeg har haft liggende siden før jeg startede arbejde for 4 uger siden er nu færdige.

2 af parrene er bare helt vildt almindelige tullebukser i interlock fra stof2000 (det lilla med pingvinerne), det andet par er i jersey fra stof&stil (det med de japanske piger). Dem gider jeg egentligt ikke tage billeder af.

Til gengæld havde jeg en fed stofbytter med Signe fra min mødregruppe, og fik min små libertyafhængige fingre i noget lækkert liberty tvill med uld. Og ud af det fik jeg syet de her bukser


Her klokken kvart over ti er lyset ikke så vildt fedt, men jeg tror man kan fornemme dem. Det er vist ikke noget specielt mønster, men jeg har syet linning på og bindebånd.

Ud over det har jeg også syet et par EG smækbukser, men stoffet kræver simpelthen dagslys for at komme til sin ret. Så det må blive en anden dag hvor lyset bare er lidt til stede før eller efter arbejde.

2 kommentarer:

  1. Det er bare så dejligt at få ordnet hængepartier (jeg e rogså ved at samle energi til et). Det er nogle rigtig fine Liberty-bukser, bindebåndet er en dejlig detalje som gør dem fine og personlige.
    Kh Gitte

    SvarSlet
  2. Mange tak - og god arbejdslyst!

    SvarSlet