Jeg har lavet musli. Det er første gang, og blandingen blev god, men rimelig klistret... Som i en stor firkant i bøtten. Som kun med nød og næppe kommer ud sf bøtten...
Hva' hel**** gør jeg forkert? Er det så enkelt som for meget honning? Forkert honning?
Det kunne godt lyde som om du bruger for meget honning :-)
SvarSletSå har du lavet muslibarer i stedet ;-)
Tror også for meget honning er problemet. Har du mon brugt en opskrift eller hældt med løs hånd?
SvarSletJeg overvejer også at lave müsli selv, måske jeg bare skulle komme igang...
Lidt svært at få ud af bøtten - men lækkert, gætter jeg på ;-)
SvarSletTak for tippene. Det var definitivt for meget honning, efter ekstra havregryn virkede det som müsli igen. Det lyder ellers lækkert med müslibar!!
SvarSletKarina; opskrift... næøøø, jeg googlede lidt, men endte med at hælde det sammen som jeg kan lide (havregryn, solsikkekerner, hør, sesam, rosiner, tranebær, dadler)