torsdag den 8. september 2011

Køkkenhjælp

Der sker enormt meget i vores liv herhjemme for tiden. En masse som jeg ikke vil kede med, en masse som jeg ikke kan fortælle om. Og så vores køkken, som jeg gerne og gerne længe fortæller om.

Hold da op det har været en lang proces, vi har været hos et hav af køkkenfirmaer, og sideløbende med vores kreative leg, lavet et ministudie i gode, dårlige, ligegyldige, kedelige og så videre og så videre ... køkkensælgere. Når vi ser tilbage på processen valgte vi ubetinget efter det sted, hvor vi mødte en sælger som læste os rigtigt. Så hvad slags aspekter ved et køkken vi prioritere, og hvad vi er villig til at gå på kompromis med.

Vores køkken nu er i meget rødt kirsebær med nikotingule fronter. Det er utrolig uigennemtænkt, og der er stort set ingen arbejdsplads, og de regnede vist et par cm forkert da de satte det op, så vi har en halv opvaskemaskine og et stort hul ved siden af.

Nu slår vi væggen ned ind til stuen og får det her køkken

Det bliver hvidt, med hvidolieret bambusbordplade. Jeg havde tænkt at jeg (ups; vi. Vi selvfølgelig!) skulle have Muutos store runde knager som greb.


Men det kan jeg ikke, for de er for dybe. Jeg vil vildt gerne finde nogle fede og anderledes greb for at sætte et lidt anderledes præg på køkkenet. Men jeg er strandet.

Så nu håber jeg meget at I derude kan hjælpe. Hvad hulan gør jeg for at finde noget anderledes og dog brugbart til greb?

5 kommentarer:

 1. Will look for some, if I find anything interesting I'll send your way! Excited you're redoing your kitchen, the house will feel so different! Send me some news when you get a couple minutes, would love to hear from you! Much love.

  SvarSlet
 2. You are a darling!
  I will totally send you some news soon, you are the first on my list, this weekend is busy, but soon... ;)
  Love, K

  SvarSlet
 3. Altså, jeg ved ikke hvor jeg ved det her fra, men...: Har hende der Anne Black ikke lavet nogen porcelænsgreb, der faktisk ligner Muutu-grebene lidt? (men så bare i porcelæn)

  SvarSlet
 4. Har du overvejet de her greb som alternativ?
  http://retrovilla.dk/cms/modules/shop/public_product_view.php?slang=1&path=16&id=846

  SvarSlet
 5. Grann, Anne Black og Susan Liebe er på listen, men Celine - dit bud er nok det bedste indtilvidere tak tak tak

  SvarSlet