mandag den 10. oktober 2011

Årstid og tid på døgnet

Meget inspireret af forklaringen på, hvorfor der er X i Xo Ein Ding-bloggen, kom jeg til at tænke på at jeg vist aldrig har forklaret, hvorfor min blog hedder Sommernat & Forårsmorgen. Eller måske har jeg, og har glemt det...?!

Så vidt jeg husker hed bloggen til at starte med bare mit mellemnavn og efternavn. Hovedsagligt fordi jeg er lavet med sådan et vægelsind, at når jeg lægger mig fast på et navn til sådan en ting, så fortryder jeg kort tid efter, fordi jeg finder det kikset og ligegyldigt. Så går jeg, og ærgre mig i lang tid, over hvor uoriginal og banal jeg dog er...

Denne kedelige tendens prøvede jeg at skubbe lidt til, da jeg skulle bestille de første mærker, til at sy i det tøj, jeg syede til drengebarnet. Jeg ville have, at mit mærke skulle være noget andet end mit efternavn. Noget der referede til min søn, og ikke til mig, eftersom jeg hovedsagligt syede til ham. Så jeg valgte at kalde mærket Sommernat - fordi vores ældste er født en sommernat.

Jeg tror faktisk - men jeg kan godt tage fejl - at jeg var sikker på, at bloggen skulle skifte navn så snart vores yngste blev født. Jeg havde nemlig besluttet, at den skulle hedde Sommernat & Forårs+hvad-tid-på-dagen-spirrevippen-nu-blev-født.

Så var det jo bare om at være hurtig eller langsom under fødslen (som om jeg overhovedet overvejede det undervejs...!!), så jeg kunne undgå sommernat & forårsnat, som jeg på forhånd havde besluttet, at det skulle bloggen i hvert fald ikke hedde. Heldigvis var vores datter meget beredvillig i den sammenhæng, eftersom hendes fødsel trak lidt mere ud end den førstes. På den måde blev hun først født om morgenen, og bloggen kunne kommer til at hedde Sommernat & Forårsmorgen.

2 kommentarer:

  1. Åh det er da en sød historie. Og der ligger så meget kærlighed bag :)

    SvarSlet
  2. tak! jeg er også blevet helt glad for kombinationen i navnet

    SvarSlet