søndag den 18. december 2011

Julekagerne er færdige
Vi har bagt pebernødder og kagefigurer til den store guldmedalje i dag. Det er første år hvor ældstebarnet reelt kan være med og hjælpe til. Sidste år spiste han al den dej, jeg ikke var ninja-hurtig nok til at tage fra ham, men i år trillede han pebernødder og hjalp med at fjerne dejen om kagefigurerne.

Han fjollede også utrolig meget, og ville nødigt slippe dejen efter at have æltet den godt varm og blød - og helt ubruglig til kagefigurer... Men vi hyggede os vildt meget. Han spiste også en tredjedel af kagerne efter de havde været i ovnen. Tilsyneladede blev de ved med at falde på gulvet, og så var han jo nødt til at spise dem... sagde han...

Se også lige fede kagedåser jeg fandt i kælderen (efter at jeg ikke kunne finde min sædvanlige kagedåser). Det er nogen min kære gemal har bragt ind i ægteskabet, og som jeg først har fået øjenene op for idag. Det er da en stor fejl, for de er jo skønne.

1 kommentar:

  1. Lyder som her for to år siden - i år var der virkelig fremgang, nu mangler vi bare at forstå at det er smart at sætte udstikkerne ude i kanten og tæt på hinanden (behøver jeg at skrive at vi brugte kagerullen meget? ;o)).

    ...men lækkert sådan bare at kunne "shoppe" lidt i kælderen. :o)

    SvarSlet