tirsdag den 6. december 2011

Origami til mig mig mig!!


Ahmenaltså. Det er min tur til at åbne gave i 'den kreative pakkekalender'. Man ved allerede, når man får en gave som er så smukt pakket ind, at der er noget godt i vente! Prøv lige at se nærmere på billede 3 og på, at Femthe, har lavet origami på selve pakken.

Det første jeg åbnede var stjerne (som SÅ meget skal på juletræet i år!), og her blev jeg ret imponeret over akuratessen og detaljerne. Men det som virkelig slog benene væk under mig var de meget meget meget meget (fortsæt selv til omkring 765 x meget) smukke julekort. Jeg er mundlam, og tænker blot at ingen, INGEN,  I.N.G.E.N får julekort fra mig i år. De skal allesammen blive hjemme hos mig!

Tusinde tak. Det er vidunderligt at få noget man aldrig selv havde fundet på, og kun i meget ringe grad selv kunne have udført. TAK!

Og ikke at forglemme Karina, som så overskudsagtigt igen i år arrangere og koordinere pakkekalenderlegen!

2 kommentarer:

 1. Ih hvor er jeg glad for at du kan bruge gaven:-) Hvis du har mod på selv at flette stjerner, så ligger der en vejledning på min blog...

  Den her pakkeleg er et fantastisk koncept - det er herligt at lave gaver til andre kreative sjæle, der værdsætter detaljerne.

  Glædelig jul - og håber nu alligevel, at du sender kortene ud i verden;-)

  Kram Anne-Mette

  SvarSlet
 2. Kære Anne-Mette, som skrevet, tusinde tusinde tak!!!
  /Katharina

  SvarSlet