onsdag den 23. maj 2012

Èn til sommerkjoleDet er næsten pinligt, hvor hurtige de er at sy de her kjoler. Og eftersom den forrige blev lige en tand for stor tænkte jeg at prøve igen. Denne med lange ærmer og bindebånd på ryggen. Ignorer venligst at de er i sammestof som min hænge-ud-i-haven-bukser som jeg syede sidst. Stoffet lå lissom fremme og ventede på at blive brugt, og vi kommer nok aldrig til at have bukser og kjole på samtidig. Sagde hun, og prøvede virkelig at få det til at lyde som om det ikke er et mor-datter sæt...

 Hun nægter pure at tage den på, men det skal ikke stoppe mig fra at sy dem.

3 kommentarer:

 1. Den ser rigtig fin ud, hvor har du fundet mønstret - kunne godt tænke mig, at forsøge mig med sådan en og se om evnerne rækker :)

  SvarSlet
 2. hvor er den yndig, og stoffet står utrolig godt sammen, så pyt da med at du har lavet bukser til dig selv i det samme :)

  SvarSlet
 3. Karina, det er virkelig verdens letteste kjole at sy. Det er faktisk helt pinligt at jeg viser dem frem herinde... Jeg har syet den fra Ulla Welinder "sy og strik børnetøj". Men Onion 20022 er ligså fint.

  Lotte; mange tak for det. Jeg har ærlig talt haft lidt krise over stofvalg, men har lovet mig selv aldrig at kombinere kjole og bukser...

  SvarSlet