fredag den 18. maj 2012

Wig varm

Ja, det er så min skønne skønne nevøs julegave som endelig er færdig. Det er virkelig ikke for sjov at jeg ikke har blogget meget de sidste måneder. Sjældent har jeg arbejdet så meget som siden jul, og derfor får den stakkels wigwam-løse dreng også først sin julegave nu. Jeg beklager meget søde William.

6 kommentarer:

 1. Sikke en lækkerhed af en wigwam! ;)

  SvarSlet
 2. Har set den model på pinterest og her skal den også snart laves så den kan komme ud på græsplænen her til sommer

  SvarSlet
 3. den er rigtig fin, mon ikke han synes at den var værd at vente på :)

  SvarSlet
 4. Hvor er den bare flot - og sikke et projekt. Har længe gået og taget tilløb, men synes det er lidt uoverskueligt når også stellet skal bygges :o)

  SvarSlet
 5. Ej hvor er den fed! Er det din egen opfindelse, eller har du fundet en DIY et sted?

  SvarSlet
 6. Christina, Lise, Lotte: Mange tak! Vi var forbi med den i går aftes, og han blev helt vildt glad for sin nye hule, og vi skulle alle ind i den. På én gang... Det blev lidt klemt, men hvad man ikke gør for sin nevø.

  Leizy: tak! "stellet" er egentligt bare 4 rundstave med huller i toppen. En kraftig snor binder dem sammen og holder teltet på plads

  Cecilie: jeg lurede det af til en barnedåb vi var til, hvor en faster gav noget lignende også som gør-det-selv. Jeg må tage billeder næste gang og tegne et mønster som er til at eftergøre.

  Én ting som skal prøves ved næste telt er at have 5 eller 6 stolper istedet for blot 4, så det bliver større og måske endnu mere stabilt.

  SvarSlet