mandag den 18. februar 2013

Postkasse og kirsebær

Så har jeg lavet mønsteret lidt om, eller rettere, bare forfinet det lidt til næste udgave af bukserne til yngstebarnet. Stadig lukning ved anklerne og pipingkant i livet. Den unge dame er i fuld gang med at stoppe med bleen, så det skal være let at trække bukserne op og ned, så det er elastik i livet.

Var i stof2000 for at købe noget mindre tykt fyld/snor til mit pipingbånd, og mødte en meget sød og meget måbende ekspedient, som var meget imponeret over at jeg 1) overhovedet brugte pipingbånd, og 2) selv lavede skråbånd,  og 3) selv lavede pipingbånd... Jeg troede det var et spørgsmål alle ville have, men det kvalificerede mig så åbenbart til at "være meget avanceret syerske" og "jeg var en fornøjelse at møde"...

Nå, ud over at det var et skønt kompliment, så fik jeg jo ikke løst mit pipingbånd problem. Så hvad bruger du istedet for anoraksnor i pipingbånd?

Nedenfor bukserne, postkasserødt fløjl og pipingbånd med kirsebær:


4 kommentarer:

 1. Sikke nogle lækre bukser. Jeg er også lidt målløs over at du laver dine egne skråband og pippingbånd. Det er ret så overskudsagtigt. Jeg bøjer mig i støvet...
  Kh Eline

  SvarSlet
 2. Aha, ja det troede jeg faktisk alle gik og gjorde... Hvilket jeg hovedsagtligt baserede på at der hænger skråbåndsfoldere i alle stofbutikker (ja, det kan jeg så ved nærmere eftertanke godt se er et lidt underligt rationale). Men tak i hvert fald :-)

  SvarSlet
 3. Lækre bukser, både farve og udseende.

  SvarSlet
 4. Mange mange tak, jeg er faktisk også blevet helt glad for dem.
  Kh Katharina

  SvarSlet