mandag den 29. juni 2009

Slipse konkurrence præmien

Karina, hvis du ikke vil vide hvad jeg har sendt dig, så læs ikke her før du har fået post!
Du kan nå at klikke videre endnu.Oh well; here goes!
Oh man, det var svært at finde på en konkurrence gave til en som jeg faktisk slet ikke kender. Især fordi jeg havde tænkt at det skulle være noget jeg kunne lave selv. Jeg var helt ude i en blandet cd - men kom så i tanke om at det sikkert var ulovligt. Så tænkte jeg videre, men det havde ikke stor indflydelse på hvor godt jeg kendte dig Karina. Så googlede jeg dig - men det hjalp heller ikke...

Måske tænker du når du ser hvad det er; "tak, jeg har sgu da ikke børn, og aner ikke hvad jeg skal bruge et babysengebetræk til". Men så håber jeg du fluks tænker på din veninde, søster, bror, kusine, fætter som måske har en baby, og som liiige mangler sådan et betræk.

Hvis du stadig læser med Karina er du selv ude om det. Her er det, på juniors dyne i vores smukke 80'er altanbarnevogn:


Jeg håber virkelig du kan lide det og bruge det.

2 kommentarer:

 1. Kære Katharina og gemal. ;-)
  Mange tak for det lækre dynebetræk, jeg håbede meget at jeg fik noget hjemmesyet. Synes du syer nogle lækre sager, og jeg glæder mig til, at putte betrækket på min datters dyne. Ydermere er det flot gået at du har gættet, at grøn er en af mine absolutte yndlingsfarver. Så jeg føler mig virkelig heldig. Så tak fordi jeg måtte kommentere på slipset til bryluppet (og vandt!), det så godt ud på din gemal, og det så ud til at i havde en helt fantastisk fest.
  -Og tak for hyggelig bloglæsning :-)
  Mange venlige hilsener
  Karina

  SvarSlet
 2. Juhuuu! Det er min lykkedag, jeg er så glad for at du kan lide det. Kh Katharina

  SvarSlet