onsdag den 18. november 2009

at lade sig stikke eller ikke at lade sig...

Måske er mit problem knap så stort som Hamlets (stakkels fyr!), men jeg har i hvert fald tænkt en del over det her på det sidste. Svine influenza, Influenza A eller H1N1 influenzaen + skal jeg lade mig vaccinerer?

Netop som jeg har besluttet 'nej' på grund af alle mulige rygter jeg har hørt om, at vaccinen indeholder farlige ting, ringer min læge og tilbyder mig vaccinen. Jeg er jo i 2. trimester og derfor i en af de risikogrupper som bliver tilbudt vaccine. Jeg taler længe og inderligt med hans rigtigt dygtige lægesekretær, som ender med at anbefale mig vaccinen, og jeg takker ja.

Da min kære mand hører dettet gennemtrawler han nettet for information, vækker mig midt om natter og erklærer, med en MEGET lang liste af arguementer i hånden, at han mener, at jeg ikke bør lade mig vaccinerer.

Oh well, ingen skade er sket, og jeg beslutter at ringe næste dag, og melde nej tak.

Men her er det så, at naturen (eller hvem hulen det er jeg skal give skylden, I don't know) klarer sagen, for nu har jeg så lagt mig med influenza - og ovenikøbet taget min kære mand med ned.

Sagen klaret, vaccinenen er under alle omstændigheder overflødig nu.

1 kommentar:

  1. Oh no - feel better! Is it the swin flu you have, or regular flu? I have been going through the same dilemna, between some friends and family saying I should not do it at all, otherwise really wanting me to (including my doctor and Troels) - haaaa so complicated. I wish I didn't have to make this choice!

    SvarSlet