søndag den 25. april 2010

En for lille krop til en for stor body

I det sidste nummer af Ottobre er der et mønster på en bodystocking. Det har jeg længe haft lyst til at prøve at sy - og her er eksemplaret. Det som tidligere har holdt mig tilbage er den enorme mængde rib-roleau og trykknapperne, men begge ting gik fint. Nu skal den bare en tur i vaskemaskinen, så ribben kan trække sig lidt sammen efter turen igennem overlockeren og tvillingsnålen.Pigen på brystet er en lille applikation jeg har klippet af en T-shirt jeg engang havde.

Er er bodyen sammen med et par sommerbusker jeg har syet til silden. Jeg klippede bodyen i str 62, og endda uden sømrum, for så regnede jeg med at hun kunne passe den nu (eller i hvert fald snart), men nu da den er færdig svarer den nok snarer til 6 md. Så action pictures må liiige vente et par måneder...

3 kommentarer:

  1. hvor er det skønt... men ja det ligner også et projekt jeg ville tøve med at springe ud i? Hvor har du fået det fine kantebånd i rib fra? har du lavet det selv? Jeg synes nemlig jeg kigger og kigger efter noget.. men finder intet..

    SvarSlet
  2. kantbåndet er rib-roleau, basalt set almindelig rib som jeg klipper i 3-4 cm, overlocker fast på vrangen, folder over og syr fast på forsiden med tvilling-nål. Det er et forholdsvis let projekt, det kræver bare lidt tålmodighed med ribben.

    SvarSlet
  3. Så har jeg fået det prøvet :) tusind tak

    SvarSlet