torsdag den 6. maj 2010

Livskvalitet

Nu skal det ikke være en hemmelighed, at jeg stikker så langsomt som ... som en der strikker mega-langsomt. Så det endelig resultat kommer nok først en gang til efteråret.

Men hvis der er én ting som virkelig er livskvalitet for mig, så er det IKKE at se formiddagstv. Jeg bliver helt afsindig af hvor dårlig doctor phil er, og don't get me started om hvor dårlig quizzen på tv4 er, og morgentv på tv2 kommer jeg også til at kede mig af.

Nu sidder du nok kære læser og tænker; jamen for fa'en, så sluk da. Og det gør jeg også. Mit problem er, at på dage hvor min lille solsikke ikke kan finde ro andre steder end på min mave, så sidder jeg og glor ud i luften i halve og hele timer.

Og det er så her strikningen kommer ind i billedet, for nu står min strikkeæske konsekvent på sofaarmstøtten, og så kan jeg lige tage et par rækker mens jeg nyder at mærke hendes vejrtrækning og hendes duft af baby og gylp.Denne gang strikker jeg til junior; en vest. En kende mere ambitiøst end sidst, men stadig på det forholdsvis simple.

Mens jeg nu er i temaet livskvalitet, så vil også også lige runde min søn, for hvem livskvalitet helt sikkert er at lege i haven. Hvis der også er biller, larver, myrer, edderkopper, eller som her regnorme - så er det toppen af poppen:


Det er noget med at lægge sig helt ned på maven, så man rigtig kan få alle detaljer med.

2 kommentarer:

  1. åh hvor er det en kær lille dreng du har :)

    SvarSlet
  2. TAK! Og godt du skrev på min blog, sådan kunne jeg også opdage din blog :)

    SvarSlet