onsdag den 19. maj 2010

Milles mei tai

Så er jeg færdig med mei tai nummer 2 i denne omgang - og jeg håber du kan lide den Mille. Denne gang har jeg søgt at lave en mei tai som er lidt mere retro cool, og panelstoffet er da også fra et gammelt sengebetræk fra 70'erne. Jeg håber den komme til at gøre sig på Nørrebro.

Jeg har taget billeder til en tutorial til hvordan man syr sådan en her MT, men skal lige klippe klistre lidt med billederne før jeg lægger på.

Edit: Det er jo sådan altid lidt et gamble når man syr til nogen, som ikke har godkendt stofvalget inden. Så denne MT skal jeg finde ud af om jeg skal sælge eller om jeg selv skal bruge... Og så skal Mille have syet en anden.

8 kommentarer:

 1. These MTs look really really cool! can't wait for your instructions.

  SvarSlet
 2. Din MT er rigtig fin. Den er super sød uden at være alt for retro, hvilket jeg godt kan lide :)

  Jeg glæder mig rigtig meget til din tutorial :) Jeg vil gerne prøve at sy en selv :) Glæder mig til mål osv. Forresten, har du overvejet at prøve at lave en formsyet MT? :) Så dem på slyngebarn og synes det var smart at den var lidt bredere der hvor barnenumsen skulle være :)

  SvarSlet
 3. Så er tutorial'en kommet på.
  JemKem: god ide med en formsyet, det har jeg ikke prøvet - jeg har fundet nogle billeder, og må prøve det en dag!

  SvarSlet
 4. Katharina >> Jeg fik lige at vide af en sød bruger på slyngebarn at jeg gerne måtte få en kopi af det mønster de har brugt. Super fedt :) Glæder mig. Skal have syet en til vores sommerferie :) Har jeg fået lov til af gemalen ;) Og når jeg kun må sy én, så vil jeg have den lækker og så skal det være den formsyede ;)

  SvarSlet
 5. God ide med en formsyet! Held og lykke med at sy den. :) (og tak for din kommentar, sådan opdagede jeg også din blog)

  SvarSlet
 6. Jo tak :) Nu må vi se hvornår det bliver :) Og velbekom med kommentaren og tak fordi du opdagede mig ;)

  SvarSlet
 7. hvor køber jeg sådan nogle d-ringe. :)

  SvarSlet
 8. Hej Ditte
  Hos Stof2000, stof&stil og/eller Handler. Hos stof&stil kan du finde dem her: http://www.stofogstil.dk/Katalog/Sytilbehoer.aspx?group_id=4900

  SvarSlet