lørdag den 14. august 2010

70'er nattøj og blomster i vinduet

Jeg har ikke selv lavet denne her, men fundet den i posen med tøj min kære søde mor har gemt fra da min søster og jeg var små. Det er en slags sovedragt/natkjole med snor nederst som lige kan trækkes til så ens små poder ikke får kolde tæer + så kjolen ikke møffer sig op om maven i løbet af natten. Det er simpelthen genialt synes jeg. Især når det begynder at blive koldere om natten. Den er fluks kommet på listen over projekter!

Nedenfor bare et hyggebillede af vores Ditte Fischer vase som vi fik i bryllupsgave, og som ikke får lov til at stå uden blomst. For hvis man lige går forbi vores vinduer, og ser ind, og den står uden blomster så ligner den simpelthen for meget en fallos - og det synes jeg er lidt voldsomt at have stående i vinduet. Ja, eller rettere sagt, allevegne i mit hjem.

3 kommentarer:

 1. Tihi, kan sagtens følge dig i det med vasen ;-)

  Det er en meget fin natkjole, og nu kan jeg desværre ikke rigtig se printet, men det er nemt at se hvor Hollys har hentet inspiration.

  Mange hilsner
  Karina

  SvarSlet
 2. Så absolut - det er præcis hollys print. Natkjolen er fra Niemans - og jeg har flere arvesager fra det mærke med firkløvere præcis som hollys

  SvarSlet
 3. Hvor er du heldig. - Og hvor ville det være fint, at man vidste, at printet er tyvstjålet fra Niemans ;-)
  Troede faktisk at firkløverne var Hollys egen idé.
  Hmmm...

  SvarSlet