tirsdag den 26. oktober 2010

Fødselsdag og cykel og vinder

Ja, jeg havde en skøn dag i går - tak fordi du spurgte :) Søndag var familiemiddag med hjemmelavede burgere og øl. Og mandag morgen kom min søster og mine forældre forbi til morgenbrød. Min kære gemal havde taget fri, og vi brugte dagen på at hygge, gå ture i solskinnet (man skal jo prøve alt én gang), og slappe af.

Jeg er nu den lykkelige ejer af en ny cykel - og jeg kan allerede mærke cykelglæden vokse i mit liv igen (corny but true). Min gamle cykel gjorde, hvad den kunne for at tackle al cykelglæde i mit liv, ved systematisk at være elendig at køre på, arbejde for en elendig balance, have dårligt gearskifte, og være for stor hvilket gjorde, at jeg konsekvent havde ondt i ryggen når jeg cyklede den. Den nye cykel har intet af ovenstående.

Også fik jeg en rulleskærer og et skærebræt som jeg virkelig havde ønsket mig - så nu kan patchwork bare komme an!

Desuden har min mor været Fru Lykke - og adspurgt om et tal mellem 1 og 18 (mit eget svarindlæg fratrukket) valgte hun nr. 11. Ved at tælle ned igennem kommentarerne, og spring mit eget indlæg over - får jeg:

Familien Asmussen som vinder! TILLYKKE! 
(vil du sende mig en mail, så kan vi lige finde ud af farver og størrelse?)

På sysiden har jeg lagt min i selen for at færdiggøre juniors vinterjakke - og håber sørmer at blive færdig inden vinteren er det...

2 kommentarer:

  1. Tillykke med fødselsdagen- lækkert med en ny cykel. Min cykel blev snuppet lørdag nat, så jeg skal også have en ny. Kan du anbefale din nye?

    SvarSlet
  2. Tillykke med fødselsdagen og tillykke til Familien Asmussen :-D

    SvarSlet