onsdag den 22. december 2010

OMG det er jo jul

December blev ikke helt som jeg havde forestillet mig det. Yngstebarnet har haft mellemørebetændelse tre gange, så jeg føler ikke jeg har lavet andet end at være sammen med et småklynkende barn, gå til lægen og give penicilin tre gange om dagen.

I dag er sidste dag i min ordinære barsel (OMG!!!), i morgen har vuggeren lukket og jeg skal have ældstebarnet hjemme, så er det jul og så videre og så videre og så videre, og efter nytår har min kære gemal og jeg en uge hjemme sammen. Og så er det slut...

Jeg joker lidt med, at jeg skal på ferie når jeg skal på arbejde. Bare klare mig selv om morgenen, tage afsted på arbejde, komme hjem, spise aftensmad, hygge og gå i seng. I hvert fald hvis vi bytter pligter. Jo jo, så er opvasken min, men den kan jeg vist godt klare.

Nå men tilbage til december. Juletræstæppet er færdigt:

Der er købt julepynt fra workshopCPH (og jeg har i min omtumlede ammehjernetilstand knækket stjerneskudet - men det må kunne limes...?)

Vi skal holde jul her i år. Og på nuværende tidspunkt er jeg ikke bare bagud i juleplanernes udførsel..., jeg er slet ikke begyndt, så stressen begynder at kravle op ad min ryggrad. Min mor siger at det er sådan man rigtig ved at det er jul.

Så derfor; hvis jeg ikke får skrevet igen de næste par dage


Rigtig glædelig jul - jeg har nydt dette år i blogverdenen, og glæder mig allerede til at dele næste med jer!

(skrevet med stor skrift og rød, så man rigtig kan mærke det er jul ik'?! - og jeg har da også lige centreret det for at give det den sidste charme)

4 kommentarer:

 1. Glædelig jul til dig også - Håber du når det hele;o)

  SvarSlet
 2. Mange tak - og i lige måde.
  - Katharina

  SvarSlet
 3. Glædelig jul til dig og familien :-)

  SvarSlet
 4. Mange tak - og i lige måde.
  - Katharina

  SvarSlet