tirsdag den 5. april 2011

Ih hvor jeg havde glædet mig til fredag aften. Min kære gemal skulle ud at spille for Dong, og jeg skulle max hurtigt pakke ungerne i seng, så jeg rigtig kunne sy. Jeg er i gang med bukser i størrelse 86 til yngstebarnet. Det er jo helt absurd. Hun bliver 1 år på søndag.

I præcis tre måneder er jeg mor til én på 1 og én på 2.

Nå, tilbage til historien. Jeg puttede børn, og puttede børn, og puttede børn. Efter over én time og en stigende frustration fik jeg børnene til at sove, gik nedenunder og satte mig til at sy. PRÆCIS en halv time senere vågnede yngstebarnet, og nægtede derefter at sove i 2 timer. Ja, du læste rigtigt - 2 hele timer brugte jeg på at få en grinende, fjollende, hoppende tosse-unge.

Så der fik jeg ikke syet.

Resten af weekenden gik med arrangementer, hvilket var skønt - men der fik jeg jo heller ikke syet. Så nu ligger der et bælte, 5 bæltestropper og klippet stof til et par lækre fløjlsbukser. Men jeg får da ikke gjort noget færdigt.

2 kommentarer:

  1. Hej Katharina! Tak for hilsen - super hyggeligt :-) Måske du endda også er med i det, der bliver det nye hit i Brønshøj? - den nye butik, der åbner ved torvet snart?

    Kh. Mette

    SvarSlet
  2. hej Mette

    Jeg glæder mig til butikken, og bryder min hjerne og hjerte med om jeg skal være med.

    SvarSlet