lørdag den 18. juni 2011

Et skridt fra hawaii(skjorte)Little Fellar skjorte fra 3/2009 (et af mine absolut yndlingsblade fra ottobre). Egentligt skulle skjorten have haft blå knapper, men min symaskine nægter at sy pæne knaphuller i denneher skjorte. I andre ting er alt ding dong dynamo...men her syr maskinen den ene side af knaphullet kortere end den anden side. Efter at have prøve alt, og lavet 5 forgæves knaphuller, gav jeg op og gav skjorten trykknapper.

Det er min første skjorte (aj, faktisk anden - den første jeg syede kommer på bloggen så snart jeg har syet knapper i den). Og skjortesyningen er forbløffende meget lettere end jeg forventede. Det her mønster kan jeg klart anbefale.

6 kommentarer:

 1. Hold da op hvor får du produceret for tiden:-)
  Det er en rigtig fin skjorte! jeg har af en eller anden grund lidt angst for at kaste mig ud i skjorter, men måske jeg skulle prøve det mønster...

  SvarSlet
 2. Fin skjorte, jeg synes det ser sødt ud med trykknapperne.

  SvarSlet
 3. Hvor er den flot:). Mener du virkelig at det ikke er så besværligt at sy skjorter? jeg har længe gået og overvejet at sy en, men det set jo noget svært ud:)
  Kh. Louise

  SvarSlet
 4. Mange tak for jeres søde hilsner. Jeg har også altid haft en skjorteneurose, så derfor startede jeg med en kortærmet uden manchet. Det er VIRKELIGT ikke et stort stykke arbejde. I de fleste (alle?) ottobrebladede er der en billedegennemgang af hvordan man laver kraven, og det er ligetil at gå til.

  SvarSlet
 5. Hvor er stoffet til skjorten købt henne? Det er et super fedt mønster!

  SvarSlet
 6. Mange tak! Stoffet er bare poplin fra Stof2000.
  /Katharina

  SvarSlet