onsdag den 7. april 2010

Flettet pung til barnevognsturene

For lang tid siden - ja det må vel være omkring jul - flashede Kvickly nogle julegaveideer på deres hjemmeside. Blandt andet en kosmetikpung man kunne lave af cykelslange. Nu ser jeg ikke mig selv som den store cykelslange-taske-type, så min plan var at lave pungen i tyndt læder/ruskind. Inden jeg kom så langt lavede jeg den lige i papir, for at fornemme størrelse og besværlighed (se her). Mere skete ikke, for jeg kunne ikke tage mig sammen til at tage ind til skindhuset.

Nu har jeg dog været inde i byen, investeret familieformuen i læder, og syet pungen. Tanken er at den lige skal kunne indholde pung, mobil og nøgler til når jeg går tur med spirrevippen når den skal sove. Jeg forstiller mig at lige smutte i klipklapper, have en let sommerkjole på, smarte solbriller og så den flettede pung i siden af barnevognen.Mine efterfølgende reflektioner:
1. den er utrolig let at sy (30 strimler af 2 cm + 2 strimler af 4 cm - flet, sy sammen, sy lynlås i)
2. man skal lige rette lidt til i mønsteret undervejs for at få fletten til at passe
3. måske har jeg købt lidt for tynd læder, for den er lidt flappet
4. man skal ikke have alt for små ting i den, for så kan de smutte ud imellem fletten. (måske mindre strimler vil gøre den bedre..., hm, det må bliver version 3)
5. jeg tænkte det ville se fedt ud med lynlåsen udenfor i enderne, men jeg er faktisk i tvivl om det virker?!

2 kommentarer:

  1. Den er da rigtig fiin!! Har du syet foer i??

    SvarSlet
  2. Nej, jeg tænkte den skulle være lidt rå, men det burde jeg måske have gjort, for fletten har det med at flytte lidt rundt, så mindre ting kan møffe sig ud.

    Jeg må overveje en løsning...

    SvarSlet