onsdag den 8. september 2010

De cyklame overalls

Jeg har syet overalls til den unge dame. De er i cyklame hør/viskose og har stof&stil svampene til bomulds foer. De er efter Ottobre 1/2010 Linus mønsteret. Jeg syede i str. 74, og det var godt. For store er de ikke.

De har læg (mon det hedder det der??) på knæene, og det er jeg helt tosset med. Det er første gang jeg laver det, og jeg har tidligere stået lidt tvivlende. Men jeg er solgt.

På brystet en hulens bunke læg, som ligger meget tæt, og som jeg kæmpede med at få nogenlunde pæne. Især var det udfordrende at få foerets læg til at passe med forsidens... Den udfordring klarede jeg ikke til UG, men med lidt fiksfakserier fik jeg det til at passe. Og som min kære moder siger; det ser man ikke når musikken spiller...

På bagsiden er der elastik som kan spændes mere eller mindre stramt med trykknapper på forsiden. Jeg er stadig lidt i tvivl om stropperne skal krydse eller gå lige over. Men det må tiden vise.

2 kommentarer:

  1. Jeg er godt nok imponeret. Hvor er de flotte. Dem vil jeg også prøve at sy. Hvor har du mønstret fra? Er Ottobre et blad?
    Kh Karen

    SvarSlet
  2. Mange tak! Jep, Ottobre er et syblad - du kan se mere her: http://www.ottobredesign.com/

    SvarSlet